Egészség Patikád ingyen házhoz szállítjuk!
15.000 Ft felett
  • Nincsenek termékek a kosárban.
Keresési eredmények:

Vitaminpatika bónuszrendszer

Bónusz pontok – regisztrált vásárlóinknak

Bármilyen terméket vásárolsz meg a Vitaminkirály Webáruházban, a bónuszrendszer értelmében a termékekhez kapcsolódó bónusz pontok elkezdenek gyülekezni felhasználói fiókodban (ehhez először regisztrálni kell itt).

A pontok kedvezményre válthatók. A kapott összeget szabadon felhasználhatod a következő vásárlásakor vagy 90 napon belül bármikor.

Hogyan használhatod fel a bónusz pontjaid?

Vásárolj rendszeresen, de legalább évente négyszer. Amikor legközelebb visszatérsz vásárolni, akkor a Kosár oldalon megadhatod, hogy felhasználod-e a bónuszod, vagy nem. Ha nem, akkor a bónuszaid tovább gyűlnek, és bármikor felhasználhatod 90 napon belül. Ha felhasználod a meglévő bónuszod, akkor annak értéke levonásra kerül a vételárból.

Kombináld a kedvezményeket

Egyszerre több kedvezményt is felhasználhatsz. Előfordulnak a webáruházban olyan kuponok, melyek nem használhatóak más akciókkal, de a hűségpontok ilyen esetekben is levonhatóak. Vagy ha egy eleve akciós terméket néztél ki és tettél a kosarába, és a kosárérték elérte a 5000Ft-ot, akkor azt is ingyen szállítjuk házhoz, ráadásul ebben a vásárlásban is felhasználhatod bónuszpontjaid is és azok beváltásával csökkentheted a fizetendő összeget.

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner