Vitaking 100% D-mannose por 100g-os kiszerelésben. Napi adag: 1 teáskanálnyi (2000mg). A mannose egy egyszerű cukormolekula, elsősorban a gyümölcsök és a zöldségek tartalmazzák, például az alma, de a vörösáfonya az egyik legjobb forrása a mannóznak. A D-mannóz gyorsan kiürül a szervezetből és nem okoz vércukorszint emelkedést.
A KapsamaxExtra balzsam olyan speciális gyógynövények összeválogatásával készült, aminek köszönhetően az izomfájdalmak, illetve izomgörcsök esetén is segítséget nyújthat.
A kreatin egy természetben előforduló aminosav, amelyet a szervezet is termel (máj, vesék, hasnyálmirigy), de kisebb mennyiségben megtalálható egyes húsokban is. A kreatin növeli a fizikai teljesítményt a rövid, sorozatos, nagy intenzitású mozgás során. Ez a kedvező hatás 3 g kreatin napi bevitelével érhető el. A Vitaking mikronizált Kreatin monohidrát napi ajánlott mennyisége: 3,4 g – 1 teáskanál por (tetszés szerinti folyadékban elkeverve). A mikronizált kreatinszemcsék jóval kisebbek, mint a hagyományos kreatin monohidrát szemcsék ezért könnyebben oldódik, gyorsabban emészthető, hamarabb hasznosul és kevésbé terheli a gyomrot.
A fodros kel a világ 10 legjobb szuperélelmiszere kötött található. Elképesztő tulajdonságai emelték ebbe a kategóriába. Magas ásványianyag és vitamintartalma, a benne található nagy mennyiségű fito-tápanyag, magas fehérje tartalom garantálja, hogy fogyasztása rendkívül jó hatással van a szervezetre.
Mind a(z) 3 találat megjelenítve
Az MSM, methyl-sulfonyl-metan, úgy hangzik, mint egy szintetikus vegyület neve, ennek ellenére egy a természetben előforduló, a ként szerves kötésben tartalmazó vegyület, mely az emberi étrendben és az összes gerinces táplálékában megtalálható és minden élő szervezetben jelen van.
A Vi-vaHA collagen Peptan™ hidrolizált halkollagént tartalmaz, továbbá hialuronsavat és C-vitamint. A kor előrehaladtával ezek képződése csökken, ezért szükséges pótlásuk. 50 ml (napi adag) hatóanyagtartalma: 10 g kollagén (halkollagén peptidek); 100 mg hialuronsav; 75 mg C-vitamin
Új-Zélandi taréjos zöld kagyló a többi kagylófajtához képest sokkal nagyobb arányban tartalmaz glükózaminoglikánt (GAG). A glükozamin az ízületek működésének elengedhetetlen kenőanyaga és nagyon fontos alkotóeleme. Ez a vegyület az emberi bőr, kötőszövet és porc fontos építőeleme.