Vitaking 100% D-mannose por 100g-os kiszerelésben. Napi adag: 1 teáskanálnyi (2000mg). A mannose egy egyszerű cukormolekula, elsősorban a gyümölcsök és a zöldségek tartalmazzák, például az alma, de a vörösáfonya az egyik legjobb forrása a mannóznak. A D-mannóz gyorsan kiürül a szervezetből és nem okoz vércukorszint emelkedést.
A KapsamaxExtra balzsam olyan speciális gyógynövények összeválogatásával készült, aminek köszönhetően az izomfájdalmak, illetve izomgörcsök esetén is segítséget nyújthat.
A kreatin egy természetben előforduló aminosav, amelyet a szervezet is termel (máj, vesék, hasnyálmirigy), de kisebb mennyiségben megtalálható egyes húsokban is. A kreatin növeli a fizikai teljesítményt a rövid, sorozatos, nagy intenzitású mozgás során. Ez a kedvező hatás 3 g kreatin napi bevitelével érhető el. A Vitaking mikronizált Kreatin monohidrát napi ajánlott mennyisége: 3,4 g – 1 teáskanál por (tetszés szerinti folyadékban elkeverve). A mikronizált kreatinszemcsék jóval kisebbek, mint a hagyományos kreatin monohidrát szemcsék ezért könnyebben oldódik, gyorsabban emészthető, hamarabb hasznosul és kevésbé terheli a gyomrot.
A fodros kel a világ 10 legjobb szuperélelmiszere kötött található. Elképesztő tulajdonságai emelték ebbe a kategóriába. Magas ásványianyag és vitamintartalma, a benne található nagy mennyiségű fito-tápanyag, magas fehérje tartalom garantálja, hogy fogyasztása rendkívül jó hatással van a szervezetre.
Mind a(z) 3 találat megjelenítve
Kiváló minőségű tabletta alakú édesítőszer a sztívia növény leveleiből. Alkalmazható főzésre, sütésre, hideg-meleg italokhoz. Számos édesítőszerrel szemben a 100/%-os Stevia édesítőszerek előnye, hogy kalória-és szénhidrátmentes, nulla a glikémiás indexe és sütésnél-főzésnél 198 Celsius fokig megtartja az édes ízét.
Kiváló minőségű por alakú édesítőszer a sztívia növény leveleiből. Nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot. Alkalmazható főzésre, sütésre, hideg-meleg italokhoz. Számos édesítőszerrel szemben a 100/%-os Stevia édesítőszerek előnye, hogy kalória-és szénhidrátmentes, nulla a glikémiás indexe és sütésnél-főzésnél 198 Celsius fokig megtartja az édes ízét.
A stevia növény kivonatait (port, szirupot, tablettát, szirupot) és a szárított tealeveleket a világ minden táján széles körben használják édesítésre. Leveleiből nagyon kellemes tea főzhető. Cukorbetegek és diétázók is fogyaszthatják, mivel a stevia nullkalóriás.