Új B-12 vitamin 500µg (100) Nagyobb mutatása

B-12 vitamin 500µg (100) - Vitaking

Új

A B-12 vízben oldódó vitamin, naponta pótolni kell élelmiszer vagy táplálékkiegészítő formájában. Hozzájárul az idegrendszer és a pszichológiai funkciók normál működéséhez. Hiányát elősegítő tényező a dohányzás,  és az alkohol fogyasztás is. A B-12 vitamin a hatását akkor fejti ki a legjobban, ha C-vitaminnal, B-1 vitaminnal, B2 vitaminnal, és magnéziummal együtt szedjük.

Több erről

Ennek a terméknek a megvásárlásával 525 hűségpont. A kosárad összesen 525 hűségpont tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 53 Ft‎.


2 100 Ft‎ ÁFA-val

21 Ft‎ per kapszula

 • Az idegrendszer normál működéséhez!

  A b-12 vitamin a B-vitamin család egy tagja. A B-vitaminokat célszerű együttesen pótolni, de adódnak olyan alkalmak,  amikor célszerű egyikből másikból többet pótolni, ha az életmód, vagy a szervezetünk megkívánja.

  A b-12 vitamin létfontosságú folyamatokban vesz részt:

  • Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.
  • Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.
  • Hozzájárul a normál homocisztein-anyag­cseréhez.
  • Hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához.
  • Hozzájárul a normál vörösvérsejt-képző­déshez.
  • Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
  • Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csök­kentéséhez.
  • Szerepet játszik a sejtosztódásban.

  A Vitaking B-12 vitamin (500µg / kapszula) gazdaságos, 100 db-os kiszerelésben kapható.

  Igen izgalmas dolgot alkotott a természet a B-12 vitamin esetében. Már az is csoda, hogy pont egy kobalt atom köré épülő, rendkívül összetett molekula váljon ilyen fontossá számos élettani funkció számára (lásd fenn), de az elképesztő ereje is lenyűgöző.

  B-12 vitamin vízben oldódik, naponta pótolni kell élelmiszer vagy táplálékkiegészítő formájában.  Ez a vitamin a hatását akkor fejti ki a legjobban, ha C-vitaminnal, tiaminnal, riboflavinnal, valamint magnéziummal együtt szedjük.

  Érdekesség

  Csak és kizárólag az állati eredetű fehérjék tartalmazzák. Az állati eredetű fehérjéknél, főleg a májban, tojásban valamint tejben található meg. Növények és gombák nem jelentenek forrást, ezért a vegetáriánusoknak érdemes különös figyelmet fordítani a pótlásra. Az emberi szervezet nem, vagy csak igen csekély mértékben képes előállítani. Például a vastagbélben élő baktériumok (amennyiben minden rendben van a bélflóránkkal) is termelnek B12-vitamint, de ez jelentéktelen mennyiségű, és a vastagbélből már nem szívódik fel tápanyag ezért azt már nem tudjuk hasznosítani.

 • Mennyiség 100
  Forma Kapszula
  Méret 500µg
  Figyelmeztetés A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet, és az egészséges életmódot.
  OGYÉI szám 19103/2017
  Napi ajánlott mennyiség Napi 1 kapszula étkezés közben vagy után

Accessories

No statistic to show