Új Fin Flexigél Nagyobb mutatása

Fin Flexigél kollagén 500ml - Finclub

Új

A fin Flexigél kollagén jól felszívódó kolloid oldat, melynek fő összetevője a Clatech®, mely enzimatikus úton hidrolizált kollagén.  Feketeribizli-sűrítménnyel ízesített, B-vitaminnal és magnéziummal dúsított. A kollagén a természetben előforduló fehérje, az állatvilág legelterjedtebb fehérjéje. Az egyik legfontosabb alkotóeleme csontoknak, porcoknak, szalagoknak és egyéb kötőszöveteknek.

Több erről

Ennek a terméknek a megvásárlásával 2062 hűségpont. A kosárad összesen 2062 hűségpont tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 206 Ft‎.


8 250 Ft‎ ÁFA-val

16 Ft‎ per ml

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
2 250 Ft‎ Akár 500 Ft‎
3 415 Ft‎ Akár 1 245 Ft‎
4 495 Ft‎ Akár 1 980 Ft‎
 • Flexigél Kollagén

  A Fin Flexigél  kollagén B-vitaminokkal és magnéziummal van dúsítva, melyek kiegészítik és elősegítik a termék hatását. Feketeribizli-koncentrátummal van ízesítve, hozzáadott cukrot nem tartalmaz. A Flexigel természetes alapanyagokból készül, teljesíti a legszigorúbb minőségi szabvány a Good Manufacturing Practice (GMP) gyártási előírásait. Nem ismertek káros mellékhatásai. Nem tartalmaz gyógyszert.

  Mit tartalmaz a Fin flexigél kollagén?

  A kollagén fontos építőeleme a kötőszöveteknek, így a porcoknak is. Az öregedéssel vagy fizikai megterhelés következtében csökken a kollagén mennyisége, ezért hasznos a közép és idős generáció képviselői, valamint a sportolók számára. 

  A B1-vitamin elősegíti a normális energiametabolizmust, jótékonyan hat az idegrendszerre és a szívre.

  A B2-vitamin jó hatással van az idegrendszerre, a hasnyálmirigyre, a bőrre, szemre és a vörös vérsejtekre, elősegíti a vas metabolizmusát, védi a sejteket az oxidatív stressztől, csökkenti a fáradtságot.

  A B5-vitamin elősegíti a normális energiametabolizmust, jó hatással van a mentális tevékenységre, csökkenti a fáradtságot.

  A B6-vitamin segíti a fehérjék, a glükogén és a homocisztein metabolizmusát, jó hatással van a pszichikumra és az idegrendszerre, a vörös vérsejtek képződésére és az immunrendszerre.

  A magnézium jótékony hatással van az idegrendszer és az izomzat tevékenységére, csökkenti a fáradtságot, hozzájárul az elektrolit-háztartás egyensúlyának megőrzésé- hez és a csontok és fogak egészségéhez.

  A fekete ribizli elősegíti a vízkiválasztást, normalizálja a testsúlyt, üdítő hatása van.

  Kinek ajánlott a kollagénfogyasztás?

  • növésben lévő gyerekeknek
  • sportolóknak
  • időseknek
  • túlsúlyos embereknek
  • nőknek a változó korban és után
  • nehéz, az ízületeket megterhelő fizikai munkát végzőknek

  Egy üveg 500ml kollagént tartalmaz.

  Adagolás: az első üvegnél 2 evőkanállal (15ml) javasolt a délelőtti órákban, a második és többi üveg fogyasztásánál 1 evőkanállal javasolt a délelőtti órákban.

  Hatóanyagok: 31,34 % hidrolizált kollagén, fekete ribizli sűrítmény, Trimagnézium- citrát, Dexpanthenol, Pyridoxine hydrochloride, Thiamine hydrocloride, Riboflavin 5’-phosphate sodium

  A fin Flexigel akkreditált vizsgálólaboratóriumban ellenőrzött, sportolók számára alkalmas termék. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.

 • Mennyiség 500
  Forma ml
  Figyelmeztetés A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet, és az egészséges életmódot.
  Napi ajánlott mennyiség Adagolás: az első üvegnél 2 evőkanállal (15ml) javasolt a délelőtti órákban, a második és többi üveg fogyasztásánál 1 evőkanállal javasolt a délelőtti órákban.

Accessories

No statistic to show