Új Akció Speciális csomag cukorbetegeknek Nagyobb mutatása

Speciális csomag cukorbetegeknek

Új

A kellős közepén vagyunk egy diabétesz járványnak. A népesség egy ötöde mélyen benne van ebben a betegségben, a maradék, látszólag egészséges tömegnek egy harmada szintén beteg. Az inzulin rezisztencia nevű betegség valamelyik szintjén vannak. Ez a diabéteszt megelőző állapot. Miközben a betegség gyógyítható egyszerű életmód-változtatásokkal. A teljes program a könyvben található.

Több erről

Ennek a terméknek a megvásárlásával 1118 hűségpont. A kosárad összesen 1118 hűségpont tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 112 Ft‎.


4 473 Ft‎ ÁFA-val

-497 Ft‎

4 970 Ft‎ ÁFA-val

 • Ez az összeállítás cukorbetegeknek ajánlott.

  1 db 25nap.hu - a cukorbetegség gyógyítható című könyv

  A cukorbetegség gyógyítható – mint azt a könyv címe is sugallja, a 25nap.hu nem kevesebbet ígér olvasóinak, mint hogy 25 nap alatt megszabadulnak cukorbetegségüktől, a könyvben leírt módszerrel.

  A szerző üzenete az olvasóknak:

  “Természetgyógyászként túl gyakran találkoztam a diabétesszel. A hivatalos statisztikáknak megfelelő arányban, jellemzően az életmóddal összefüggésben kialakult az un. II-es típusú cukorbetegség az, ami a legtöbb fejtörést okozta. Az évek során egyetlen alkalommal keresett meg egy család, ahol a gyermek I-es, azaz inzulinhiánnyal járó cukorbeteg volt. Ezzel szemben több tucat embert ismerek, akik a betegség különböző fázisában vannak, pedig szervezetük bőségesen termel inzulint – egyelőre."

  Mára a 25 napos  program több ezer résztvevője igazolhatja, hogy van lehetőség a gyógyulásra, és figyelemreméltóan gyorsan.

  1 doboz Gymnemax gyógynövény komplex

  Vitaking Gymnemax három olyan gyógynövényt tartalmazó komplex készítmény, amelyek külön-külön fogyasztva is igen jótékonyan hatnak a szervezetre, ilyen kombinációban pedig nagyon jól erősítik egymás hatékonyságát. Fahéjat, gymnema sylvestre levelet, és fehér eperfa levelet tartalmaz megfelelő kombinációban.

  • - A fahéj az egészséges életmód részeként hozzájárulhat a szervezet szénhidrát/cukor egyensúlyának fenntartásához. ezáltal hozzájárulhat az egészséges szénhidrát-cukor anyagcseréhez. cukorbetegeknek célszerű rendszeresen fogyasztani.
  • - A gymnema sylvestre gyógynövény segíthet a súlycsökkentő programokban, mint természetes étvágycsökkentő, segít fenntartani az egészséges étvágy mértékét, elősegítheti a vér normális   cukorszintjét.
  • - Az eperfa levél kivonata hozzájárulhat a szervezet szénhidrát-anyagcsere egyensúlyának fenntartásához

  1 doboz Vitaking Chia mag

  A chia mag Dél-Amerikából származik, ahol a Maják és az Aztékok használták a jobb fizikai és mentális állóképesség elérése érdekében. Maga a “chia” szó a Maja nyelvben energiát jelent, ami nem is meglepő, ha csak azt tudjuk, hogy milyen hatalmas a tápértéke.

  A Chia mag kitűnő rostforrás. Remek vastagbél tisztító. Ténylegesen kipucolja az emésztőrendszert, így több értékes tápanyagot tud felszívni a szervezet, míg a hulladék kikerül az emésztőrendszerből. A chia maggal könnyebb lehet a fogyás is, mivel az élelmiszer ízének megváltoztatása nélkül juttat több tápanyagot a szervezetbe. Mivel a szénhidrátok felszívódását lassítja, ezért hamar úgy érezheti, hogy megtelt. A magok kitisztítják a régi “szemetet” a belekből, így méregtelenítve fogyhat. Kiváló táplálék cukorbetegeknek, fogyókúrázóknak is.

Csomag tartalma

The following statistics are only displayed on your client account