Most akciós

Vélemények

Új termékek

Új Akció Spirulina + Chlorella alga + Ajándék könyv Nagyobb mutatása

Spirulina + Chlorella alga + Ajándék könyv

Új

Kimerülten hazamenni a munkából. Fáradtan ébredni reggel. Nyűgös napok, ingerlékenység. Testi gyengeség, passzív életmód. Elég volt belőle?  A tavasz a megújulás időszaka. Támogassa szervezete működését a tavaszi megújulásban értékes tápanyagokkal! Most csomagban jobban megéri!

Több erről

Ennek a terméknek a megvásárlásával 1811 hűségpont. A kosárad összesen 1811 hűségpont tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 181 Ft‎.


7 245 Ft‎ ÁFA-val

-10%

8 050 Ft‎ ÁFA-val

Helyette 8 050 Ft‎

 • Tavaszi megújulás értékes tápanyagokkal

  Ahogy a természet tavasszal újjászületik, nekünk is szükségünk van újjászületésre. Régen is szokás volt tavasszal a test megtisztítása böjttel. A nagyböjt 40 napig tartott. A böjt célja, a test megtisztítása, a tavaszi megújulás.

  Ilyenkor csak növényi ételeket fogyasztottak, minden állati fehérje tartalmú ételtől tartózkodtak, nemcsak a hústól és a haltól, hanem a fehér eledelektől, amin tejet, túrót, sajtot és a tojást értették.

  A tavaszi böjt lényege:

  Nyers étrend, állati fehérje nélküli diéta. Ilyenkor szervezetünk fölös készleteit, szemétdombjait, méregraktárait szabadítjuk fel és ürítjük ki. Egyen rengeteg friss zöldséget, és támogassa szervezete működését két olyan kiváló superfooddal, mint a spirulina és a chlorella alga.

  Azokon a helyeken, ahol rendszeres algafogyasztók élnek, az emberek kitűnő egészségnek örvendenek, és közülük kerülnek ki a hosszú élet rekorderei is. Ma az algákat a világ legnagyobb élelmiszer-tartalékaként tartják számon.

  Az algák rengetek vitamint, ásványi anyagot, aminosavakat, és egyéb értékes tápanyagot tartalmaznak.

  Olvassa el Demecs István: Mikroalgák című könyvét, ami részletesen leírja azt is, milyen esetben hogyan kell alkalmazni a spirulina és a chlorella algát.

Accessories

Csomag tartalma

A termék vásárlói ezt is megvették:

The following statistics are only displayed on your client account