Most akciós

Vélemények

Új termékek

Új Lynne Farrow - A gyógyító jód Nagyobb mutatása

Lynne Farrow - A gyógyító jód - Nem csak pajzsmirigybetegeknek!

Új

Nem csak pajzsmirigybetegeknek! Sorsfordító megoldás méh-, mell-, petefészek- és prosztataproblémákra! Napjainkra az általános jódhiány világméretű járvánnyá vált, ami két okra vezethető vissza...

Több erről

Ennek a terméknek a megvásárlásával 747 hűségpont. A kosárad összesen 747 hűségpont tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 75 Ft‎.


2 990 Ft‎ ÁFA-val

 • Napjainkra az általános jódhiány világméretű járvánnyá vált, ami két okra vezethető vissza. Lyenne Farrow a Gyógyító jód című könyvében  részletesen bemutatja az okokat. Az évszázadok óta természetes gyógymódként használt jódot a 20. század közepén egy téves kutatás miatt szó szerint kiírják az orvostudományból és száműzik az alap-élelmiszerekből. Ezzel párhuzamosan modern világunk egyre több káros anyaggal terheli a szervezetünket. A szennyezőanyagok pedig súlyos hiányállapotok kiváltására képesek, amik betegségekhez vezetnek.

  Lynne Farrow-t személyes tapasztalatai tették a jódforradalom szószólójává és az interneten is egyre növekvő jódközösség elismert tagjává. A mai napig rendületlenül küzd azért, hogy a jód végre visszakapja megérdemelt helyét az orvoslásban és a mellrák megelőzéséért folytatott kampány főszereplőjévé váljon.

  A Gyógyító Jód nemcsak arról a mítoszról rántja le a leplet, miszerint a jódozott só megoldást kínál a jódhiányra, de alapjaiban rengeti meg a jód veszélyességéről szóló elméleteket. A számos esettanulmányból és személyes történetből pedig megtudhatjuk, a jód miként bizonyult sorsfordítónak számos betegség esetén:

  - fibrocisztás emlőbetegség
  - krónikus fáradtság szindróma
  - méhmióma
  - mellrák
  - migrén
  - pajzsmirigybetegségek
  - petefészekciszta
  - prosztataproblémák
  - túlsúly

Accessories

No statistic to show