Új MagneTrio (90) Nagyobb mutatása

MagneTrio (Mg+D3+K2) (90) - Vitaking

Új

A Vitaking MagneTrio egyetlen kapszulában kiváló minőségben és nagy mennyiségben tartalmaz 3 létfontosságú tápanyagot. Mi van a termékben? A növényekben is megtalálható szerves magnézium, D3-vitamin,és  Menakinon-7 (MK7) a legjobban hasznosuló K-vitamin forma.

Több erről

Ennek a terméknek a megvásárlásával 1497 hűségpont. A kosárad összesen 1497 hűségpont tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 150 Ft‎.


5 990 Ft‎ ÁFA-val

67 Ft‎ per kapszula

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
3 5% Akár 899 Ft‎
 • Magnézium citrát + K2 vitamin + D3 vitamin

  A Vitaking MagneTrio egyetlen kapszulában kiváló minőségben és nagy mennyiségben tartalmaz 3 fontos tápanyagot - magnézium citrátot, K2-vitamint és D3 vitamint!

  A MagneTrio összetevői:

  K2 vitamin (MK7) ( 90 μg)

  A k2-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában.

  Weston A. Price (clevelandi fogorvos, 1870-1948) kutatásai során arra kereste a választ, hogy a nyugati civilizációtól távol élő primitív népcsoportok mitől erősebbek, mint a legtöbb mai ember. Price megvizsgálta a primitív népek ételeit, összehasonlította az észak amerikai modern ételekkel, és azt vette észre, hogy a bennszülöttek ételei, jóval több vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak. Így indult a k2 vitamin felfedezése.

  Kutatásai során felfedezett egy új zsírban oldódó tápanyagot, amit elnevezett X-faktornak. Ezt a tápanyagot, megtalálta a halakban, belsőségekben és a legeltetett állatok tejéből készült vajban. Ma már tudjuk, hogy ez a tápanyag a K2-vitamin. Ez a vitamin kivétel nélkül megtalálható volt a primitív törzsek étrendjében.

  1939 óta kiderült erről a vitaminról, hogy több élettani hatása van: nincs köze a nevében hasonló K1-vitaminhoz.

  Csakúgy mint a B-vitaminok esetében, a K-vitamin is egy családot jelent. Számos egymástól teljesen eltérő molekulát, teljesen eltérő élettani hatással nevezünk szerencsétlenül K-vitaminnak.

  Az imént említett K1-vitamin vagy fillokinon csak növényi, jellemzően sötét, zöld és leveles növényekben fordul elő és a véralvadásban játszik fontos szerepet.

  Ezzel ellentétben a K2-vitamin vagy menakinonok több különböző vegyületet jelentenek, amik közül eddig egy tucatot azonosítottak és neveztek el MK4… MK13 kóddal. Közülük élettani szempontból az MK4 és az MK7 bizonyult értékesnek. A Vitaking Magnetrio kapszlánként 90μg MK7-et tartalmaz.

  Korábban az orvosi tankönyvek szerzői úgy tudták, hogy teljesen mindegy melyik formához jut hozzá egy ember, mert a szervezet képes az egyik formát a másikba és vissza alakítani, ha szükséges. Valójában ez a kijelentés nem pontos. A bélflóra baktériumai képesek a K1-vitamint K2-vé alakítani, főleg ha ez egy egészséges tehén vagy kecske bélflórája. Egy egér már kevésbé képes erre, az emberi bélflóra pedig igen szegényesen.

  A Vitaking MagneTrio 100mg magnézium citrátot tartalmaz

  A magnézium

  • hozzájárul a normál fogazat fenntartásához
  • részt vesz a normál csontozat fenntartásában
  • szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben
  • hozzájárul a normál izomműködéshez.
  • hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez
  • hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához

  Vitaking MagneTrio kapszulánként 1000 Ne D-vitaminnal

  A D-vitamin (D3-vitamin) zsírban oldódik, amely napsütéssel és megfelelő étkezéssel kerül a szervezetünkbe.

  A D-vitamin:

  • Hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulá­sához.
  • Hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához.
  • Hozzájárul a normál fogazat fenntartásához.
  • Hozzájárul az egészséges izomfunkció fenntartásához
  • Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
  • Szerepet játszik a sejtosztódásban.
  A Vitaking Magnetrio kisebb kiszerelésben itt elérhető...
 • Mennyiség 90
  Forma Kapszula
  Figyelmeztetés A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet, és az egészséges életmódot.
  OGYÉI szám 20190/2018
  Napi ajánlott mennyiség 1 kapszula esti étkezéssel

Accessories

No statistic to show