Új Oliva levél kivonat (500mg) Nagyobb mutatása

Oliva levél kivonat 500mg (60) - Swanson

Új

Az olajfa levelének fő hatóanyagát tartalmazó étrend-kiegészítő. Kapszulánként 500 mg Oliva levél kivonatot tartmalmaz (sztenderdizált 20% Oleuropein) Az Oleuropein az olajfa levelének fő hatóanyaga.

Több erről

Ennek a terméknek a megvásárlásával 797 hűségpont. A kosárad összesen 797 hűségpont tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 80 Ft‎.


3 190 Ft‎ ÁFA-val

53 Ft‎ per kapszula

 • A természet, kapszulába zárva

  A Swanson Olivalevél kivonat az olajfa levelének fő hatóanyagát tartalmazza, az oleuropeint, melynek számtalan előnyös tulajdonsága van.

  Az olajfalevél kedvelt, nagy gazdasági értékű növény, melyet 6-8000 év óta termesztenek táplálkozási és orvosi célokra. Gyümölcséből többféle eljárással olajat nyernek vagy tartósítással konzerválják. Manapság már levelét is hasznosítják értékes hatóanyaga miatt. A tiszta olívaolajban 1,1% aromaanyag van, amely antioxidánsokból és természetes vitaminokból áll. Jótékony hatással van a vér- és érrendszerre. Antioxidáns tartalma miatt hozzájárulhat az immunrendszer egészséges működéséhez is.

  Az olivalevél legértékesebb összetevője

  Az olajfa levél 98 értékes összetevőt tartalmaz. Egyik legfőbb összetevője az oleuropein. Az oleuropein antioxidáns hatású tápanyag, így megvédheti szervezetünket, sejtjeinket a káros oxidatív hatásoktól.

  Az oleuropein szervezetünkbe bekerülve elenolsavvá alakul át enzimek hatására, mely pozitív hatások széles spektrumával rendelkezik az emberi szervezet egészére.

  Az olivalevél kivonat segít fenntartani a normál vérnyomást!

  Érdekesség

  Akinek van saját olíva fája, akár saját magának is előállíthatja a koncentrátumot. Szedjen egy nagy adag friss levelet. Soha nem szedje le a fának 10%-nál több levelét évente, mert ezzel megölheti a fát. Megmosva tegye egy nagy fazékba és öntse fel vízzel. Addig kell főzni, míg sűrű sziruppá nem áll össze. Külsőleg és belsőleg is alkalmazzák. Mielőtt belsőleg alkalmazza, érdemes orvossal egyeztetni a dolgot, különösen ha gyermeket vár.

  Hatóanyagok 1 kapszulában:

  Oliva levél kivonat (sztenderdizált 20% Oleuropein)

  500 mg

  Használat előtt konzultáljon orvosával, ha ön terhes, szoptat, vagy bármilyen betegsége van!

 • Mennyiség 60
  Forma Kapszula
  Méret 500mg
  Figyelmeztetés A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet, és az egészséges életmódot.
  OGYÉI szám 20474/2018
  Tudnivalók Használat előtt konzultáljon orvosával, ha ön terhes, szoptat, vagy bármilyen betegsége van!

Accessories

No statistic to show