Új Akció Royal Jelly 100mg (100) Nagyobb mutatása

Royal Jelly Méhpempő (100) - Swanson

Új

A Royal Jelly (Méhpempő) egy különleges tápanyag. Nagyrészt fehérjékből és vitaminokból áll. A méhek állítják elő,a méhkirálynő egész életében ezt fogyasztja, és ha megfigyeljük, ő él a legtovább is közülük. Adja meg testének "a királyi bánásmódot", és maximalizálja vitalitását! A természet egyik legnagyobb ajándékai a tápanyagdús ételek. Ilyen a méhpempő is.

Több erről

Ennek a terméknek a megvásárlásával 1317 hűségpont. A kosárad összesen 1317 hűségpont tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 132 Ft‎.


5 270 Ft‎ ÁFA-val

-1 320 Ft‎

6 590 Ft‎ ÁFA-val

53 Ft‎ per kapszula

 • Virágpor, méz, speciális enzimek

  A Swanson Royal Jelly készítménye a virágpor, méz, és enzimek speciális keveréke. Összetevői természetes módon támogatják az immunrendszert. Kapszulánként 333,33 mg hatóanyagot tartalmaz (méhpempő koncentrátum megfelel 1000 mg méhpempőnek), ezzel is támogatva a maximális hatékonyságot.

  Maximalizálja vitalitását!

  Adja meg testének "a királyi bánásmódot", és maximalizálja vitalitását! A természet egyik legnagyobb ajándékai a tápanyag-dús ételek. Ilyen a méhpempő is.

  Royal Jelly - egy igazán összetett étel!

  A méhpempő összetétele nagyon összetett. Sokszor és sokan elemezték, de az anyag néhány százaléka még ma is ismeretlen. Fő tömege rendkívül jó minőségű fehérje. A méhpempő többek között tartalmaz fehérjéket, szénhidrátokat, B5 és B6-vitamint, nyomokban C-vitamint és nyomelemeket. Ezen kívül növekedést serkentő anyagok, ásványi sók, nyomelemek alkotják. Az egyes alkotó elemek egymás hatását erősítik.

  A méhpempő úgy keletkezik, hogy a dajkaméhek megemésztik a polleneket, és utána a garatmirigyeikben termelik meg a pempőt. Gyűjtése sok időt vesz igénybe.

  A királynők tovább élnek

  Azt tartják a méhpempőről, hogy segíthet megőrizni a fiatalságot, de még kevés kutatás áll rendelkezésre erről. A pempőt fogyasztó méhek arra utalnak, hogy annak teljesítménynövelő és az életet meghosszabbító hatása lehet. A dolgozók állítják elő a méhpempőt, amit a királynő fogyaszt el. A lárvák is a pempőt fogyasztják addig, amíg fel nem nőnek. Egyedül a királynő fogyasztja egész életén keresztül. A királynők teljesen ugyanolyan tojásokból születnek, mint a dolgozók, de főleg méhpempő fogyasztásuknak köszönhetően jóval nagyobbak, és 40-50-szer tovább élnek, mint a dolgozók.

  Méhészeti termékekre, virágporra allergiás személyek, valamint vesebetegek számára a termék alkalmazása nem javasolt.

  Konzultáljon orvosával, ha ön terhes, szoptat, vényköteles gyógyszert szed, vagy bármilyen betegsége van!

 • Mennyiség 100
  Forma Lágykapszula
  Méret 333,33mg
  Figyelmeztetés A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet, és az egészséges életmódot.
  OGYÉI szám 20726/2018
  Napi ajánlott mennyiség Napi 1 kapszula étkezés közben vagy után

Accessories

The following statistics are only displayed on your client account