Új Cenzúrázott egészség Nagyobb mutatása

Cenzúrázott egészség - Dr. Lenkei Gábor

Új

Miért élünk feleannyi ideig, mint lehetne? Miért csak a civilizálatlan népek élhetnek 100 évig? Kik irányítják az egészségről alkotott fogalmainkat? Kik és miért söpörték szőnyeg alá a legfontosabb tudományos felismeréseket? Hogyan lehet sok pénzt keresni gyerekeken egy kitalált betegséggel? Mik a hízás leggyakoribb okai? Kik süllyesztették el a rák hatékony gyógymódját?

Több erről

Ennek a terméknek a megvásárlásával 675 hűségpont. A kosárad összesen 675 hűségpont tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 68 Ft‎.


2 700 Ft‎ ÁFA-val

 • A betegségipar futószalagján

  Néhány gondolat a Cenzúrázott egészség című könyvből. „ A világ gyógyszerforgalma a becslések szerint 2oo2-ben elérte a 4oo milliárd dollárt. A legnagyobb gyógyszer-mamutvállalatok nyeresége töretlenül nőtt az elmúlt években, a legtöbb iparágat visszavető recesszió ellenére is.”

  A gyógyszergyártás mára a fegyvergyártás után a világ második legnyereségesebb ágazata !!!

  Hogyan és miért akadályozza meg a gyógyszeripar, hogy Ön egészséges legyen? Hogyan hoznak létre mesterségesen betegségeket? Hogyan lehet sok pénzt keresni gyerekeken egy kitalált betegséggel? Orvos ilyen őszintén talán még sosem beszélt.

  A gyógyszeripar ’piaca’ az emberi test, megtérülési rátája a betegségek fennmaradásától, sőt újabb kórok megjelenésétől függ.

  Ezért bármilyen betegség megelőzése vagy felszámolása jelentősen csökkenti, vagy akár teljes egészében meg is szűntetheti a gyógyszerek piacát. Ezért a gyógyszeripari vállalatok következetesen dolgoznak a betegségek megelőzése és felszámolása ellen.

  Orvosok, kutatók százai támasztják alá a legszigorúbb tudományos előírásoknak megfelelően elvégzett kísérletekkel, hogy az egészségi problémák többnyire HIÁNYBETEGSÉG eredetűek. Bizonyított tény, hogy a betegségek elsősorban mikro tápanyagok (vitaminok, ásványi anyagok stb.) hosszú távú hiánya miatt jönnek létre !!!

  Rengeteg betegségről már több évtizede ( sőt évszázada) kiderült, hogy nem valamilyen kórokozó, hanem hiánybetegség okozza.

  Cenzúrázott egészség -  válaszok a kérdésekre

  "Ez könyv válaszokat tartalmaz. Válaszokat olyan kérdésekre, amelyeket Dr. Lenkei Gábor, egy orvos tett fel önmagának, mert nem értette, miért nem tud gyógyítani az orvostudomány.
  A cenzúra azt jelenti: "gondolat-rendőrség". Azt jelenti, hogy valakik eldöntik, megszabják, miről tudhatunk és minek kell ismeretlennek maradnia számunkra. "Ha ez a könyv sci-fi lenne, lehetséges, hogy nemsokára ünnepelt, népszerű író lennék. Még a kritikusok is dicsérnék a szárnyaló fantáziámat. Az a probléma, hogy ez itt a valóság."
  - Dr. Lenkei Gábor.

  Dr. Lenkei Gábor 1986-ban szerzett orvosi diplomát kitűnő (summa cum laude) minősítéssel. 6 év praktizálás után felhagyott a hivatalos gyógyítási módszerek használatával, mert már nem tudta elfogadni ezek alacsony szintű eredményességét. Kereste a gyenge színvonal okait. Megtalálta. A válaszokat most Ön elé tárja.

Accessories

No statistic to show