Új Szőlőmag kivonat 100mg Nagyobb mutatása

Szőlőmag kivonat 100mg (60) - Swanson

Új

A szőlőmag kivonat erős antioxidáns, amely semlegesíti a szabad gyökök kellemetlen hatásait, és javíthatja az immunrendszer működését. A szőlőmag kivonata 15-25-ször erősebb az E-vitaminnál, a vas és az oxidatív szennyezések semlegesítésében.

Több erről

Ennek a terméknek a megvásárlásával 906 hűségpont. A kosárad összesen 906 hűségpont tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 91 Ft‎.


3 625 Ft‎ ÁFA-val

60 Ft‎ per kapszula

 • A szőlő legértékesebb része

  A szőlő legértékesebb hatóanyagait a magja és héja tartalmazza. De a legtöbben nem eszik meg a szőlő magját, vagy ha meg is eszik, nem nem lehet összerágni annyira, hogy a hatóanyagai érvényesüljenek. Ezért célszerű őrleményt vagy szőlőmag kivonat formában fogyasztani.

  Az utóbbi időben egyre több kutatás koncentrál a szőlőmagban és héjban található növényi vegyületek hatásaira. Nem véletlen, hogy napjainkban az egyik legnépszerűbb étrend-kiegészítők a szőlőmag tartalmú készítmények. A magból nyerik a szőlőmagolajat, melyet érdemes a mindennapi étkezés részévé tenni. De magában a magokban  is rengeteg értékes növényi vegyület található.

  Miért értékes a szőlőmag kivonat?

  A szőlőmagban illetve a szőlőmag kivonatban sokféle értékes tápanyag található, mint például ásványi anyagok, néhány vitamin,  és különböző flavonoidok, polifenolok. A flavonoidok közül is az egyik legértékesebb a resveratrol.

  A szőlőmag kivonat hatóanyagai (pl. polifenolok) hozzájárulnak a szervezetben végbemenő káros oxidatív folyamatok gátlásához. Egyaránt tartalmaz vízben és zsírban oldódó komponenseket is.

  A káros környezeti hatások, anyagok (pl. pollen, levegő- és vízszennyezés, tartósítószerek, stressz) a szervezetben szabadgyököket szabadítanak fel, melyek megtámadják és elpusztítják az egészséges sejteket.

  A szőlőmagban található polifenolos komponensek elősegíthetik a sejtek védelmét a szabad gyökök okozta károsító hatásokkal szemben.

  A szőlőmag:

  • Támogathatja a vénás keringést.
  • Segíthet fenntartani az egészséges ereket
  • Jól ismert antioxidáns forrás
  • Természetes védelmet nyújthat a szabad gyökök ellen.
  • Segíthet megtartani a sejtek normál  egészségét és működését

  A Swanson termék 100 mg MegaNatural®-Gold szőlőmag kivonatot tartalmaz.

  Ha a vénás keringés és érrendszer miatt keres szőlőmag kivonatot, akkor még a Vitaking Diozmin komplex készítmény, és a Varikoflex Balzsam is érdekes lehet. Megtalálja őket áruházunkban.

 • Mennyiség 60
  Forma Kapszula
  Méret 100mg
  OGYÉI szám 5185/2009
  Napi ajánlott mennyiség Napi 1 kapszula étkezés közben vagy után

Accessories

No statistic to show