Új Olivalevél kivonat (500mg) Nagyobb mutatása

Olivalevél kivonat 500mg (60) - Vitaking

Új

Az Olivalevél készítmény az olajfa levelének fő hatóanyagát tartalmazó étrend-kiegészítő. Az olajfa (Olea Europaea) egy jellegzetes mediterrán növény, több ezer év óta használják táplálkozási és orvosi célokra termését, és levelét is.

Több erről

Ennek a terméknek a megvásárlásával 708 hűségpont. A kosárad összesen 708 hűségpont tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 71 Ft‎.


2 835 Ft‎ ÁFA-val

38 Ft‎ per kapszula

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
4 5% Akár 567 Ft‎
 • Az olajfa levele

  Vitaking Olivalevél kivonat az olajfa levelének fő hatóanyagát tartalmazza, az oleuropeint. Kapszulánként 500 mg oliva levél kivonatot tartalmaz, melyből 75 mg (15%-a) a sztenderdizált oleuropein.

  Az olajfa kedvelt, nagy gazdasági értékű növény, melyet 6-8000 év óta termesztenek táplálkozási és orvosi célokra.

  Az olajfát a görög istenek szent fájaként tartják számon.  Az olajfa és termése már több ezer éve a mediterrán népek étrendjének nélkülözhetetlen összetevője. Nem véletlen, hiszen a termésének – amiből az olivaolajat nyerik – jótékony hatásai széles körben ismertek.

  Az olajfa gyümölcséből többféle eljárással olajat nyernek vagy tartósítással konzerválják.  Tudta, hogy a tiszta olívaolajban 1,1% aromaanyag van, amely antioxidánsokból és természetes vitaminokból áll? Az olivaolaj jótékony hatással van a szív- és érrendszerre valamint antioxidáns tartalma miatt hozzájárulhat az immunrendszer egészséges működéséhez is.

  Manapság már levelét is hasznosítják értékes hatóanyaga miatt.

  Az olivalevél legértékesebb összetevője

  Az olajfa levél 98 értékes összetevőt tartalmaz. Egyik legfőbb összetevője az oleuropein. Az oleuropein antioxidáns hatású tápanyag, így segíthet szervezetünket, sejtjeinket a káros oxidatív hatásoktól.

  Az oleuropein szervezetünkbe bekerülve elenolsavvá alakul át enzimek hatására, mely pozitív hatások széles spektrumával rendelkezik az emberi szervezet egészére.

  Az olivalevél kivonat segít fenntartani a normál vérnyomást!

  Érdekesség

  Akinek van saját olíva fája, akár saját magának is előállíthatja a koncentrátumot. Szedjen egy nagy adag friss levelet. Soha nem szedje le a fának 10%-nál több levelét évente, mert ezzel megölheti a fát. Megmosva tegye egy nagy fazékba és öntse fel vízzel. Addig kell főzni, míg sűrű sziruppá nem áll össze. Külsőleg és belsőleg is alkalmazzák. Mielőtt belsőleg alkalmazza, érdemes orvossal egyeztetni a dolgot, különösen ha gyermeket vár.

 • Mennyiség 60
  Forma Kapszula
  Méret 500mg
  Figyelmeztetés A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet, és az egészséges életmódot.
  OGYÉI szám 9595/2011
  Napi ajánlott mennyiség Napi 1 kapszula étkezés közben vagy után

Accessories

No statistic to show