Most akciós

Vélemények

Új termékek

Új Kékszőlőmag őrlemény Nagyobb mutatása

Kékszőlőmag őrlemény (90) - Vitaking

Új

A szőlő egyik legfinomabb gyümölcsünk és az egyik legősibb kultúrnövényünk. De a szőlő legértékesebb része a szőlőmag, melyet napjainkban az élelmiszeripar és a kozmetikai ipar is előszeretettel használ. A szőlőmag támogatja a vénás keringést, segít fenntartani az egészséges ereket. (alapanyag a Balaton felvidéki bioszőlő ültetvényekről származik)

Több erről

Ennek a terméknek a megvásárlásával 697 hűségpont. A kosárad összesen 697 hűségpont tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 70 Ft‎.


2 790 Ft‎ ÁFA-val

31 Ft‎ per kapszula

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
4 5% Akár 558 Ft‎
 • A szőlő legértékesebb része

  A szőlő egyik legfinomabb gyümölcsünk és az egyik legősibb kultúrnövényünk. A szőlő gazdag C-, B6-vitamin és folsav forrás. Ásványi anyagok közül számottevő mennyiségben található benne kalcium és vas. A szőlőben található például cellulóz és pektin élelmi rostok, melyek hasznosak a bélrendszer egészségéhez. Tehát azt tudjuk, hogy a szőlő egészséges. De azt tudta, hogy a szőlőmag és a héj a legértékesebb része?

  Az utóbbi időben egyre több kutatás koncentrál a szőlőmagban és héjban található növényi vegyületek hatásaira. Nem véletlen, hogy napjainkban az egyik legnépszerűbb étrend-kiegészítők a szőlőmag tartalmú készítmények. A magból nyerik a szőlőmagolajat, melyet érdemes a mindennapi étkezés részévé tenni. De magában a magokban  is rengeteg értékes növényi vegyület található.

  A mag kivonatának antioxidáns hatású anyagai (polifenolok, rezveratrol) hozzájárulnak a szervezetben végbemenő káros oxidatív folyamatok gátlásához.

  A káros környezeti hatások, anyagok (pl. pollen, levegő- és vízszennyezés, tartósítószerek, stressz) a szervezetben szabadgyököket szabadítanak fel, melyek megtámadják és elpusztítják az egészséges sejteket.

  A a mag kivonata a rezveratrol 15-25-ször erősebb az E-vitaminnál, a vas és az oxidatív szennyezések semlegesítésében.

  A szőlőmagban található polifenolos komponensek elősegíthetik a sejtek védelmét a szabad gyökök okozta károsító hatásokkal szemben.

  A szőlőmag:

  • Támogathatja a vénás keringést.
  • Segíthet fenntartani az egészséges ereket
  • Jól ismert antioxidáns forrás
  • Természetes védelmet nyújthat a szabad gyökök ellen.
  • Segíthet megtartani a sejtek normál  egészségét és működését

  A Vitaking szőlőmag kapszula 400mg kékszőlő őrleményt tartalmaz, melyből 90% szőlőmag, 10% szőlőhéj. Napi ajánlott adagja 3 kapaszula. Az alapanyag a Balaton felvidéki bioszőlő ültetvényekről származik. Próbálja ki Ön is, és élvezze előnyös hatásait.

 • Mennyiség 90
  Forma Kapszula
  Méret 400mg
  Figyelmeztetés A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet, és az egészséges életmódot.
  OGYÉI szám 11220/2012
  Napi ajánlott mennyiség 3 kapszula

Accessories

The following statistics are only displayed on your client account