Most akciós

Vélemények

Új termékek

Új Akció Epres D3-vitamin 2000NE Nagyobb mutatása

D3-vitamin 2000NE Eper ízű rágótab. (210)

Új

Nem szereti lenyelni a tablettákat, kapszulákat? Akkor ezt az igazán finom D3-vitamin rágótablettát Önnek találták ki! Kóstolja meg, és élvezze a finom eper ízt, valamint a D-vitamin előnyös hatásait! Amennyiben nem jut elegendő napfényhez, mindenképp pótolja D-vitamin szükségletét ezzel a remek készítménnyel, mely a felnőttek és gyermekek körében is osztatlan sikert aratott.

Több erről

Ennek a terméknek a megvásárlásával 797 hűségpont. A kosárad összesen 797 hűségpont tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 80 Ft‎.


3 190 Ft‎ ÁFA-val

15 Ft‎ per tabletta

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
2 10% Akár 638 Ft‎
3 5% Akár 479 Ft‎
 • A legfinomabb D3-vitamin

  Nem szereti lenyelni a tablettákat, kapszulákat? Akkor ez az igazán finom D3-vitamin rágótabletta a kedvence lesz! Kóstolja meg, és élvezze a finom eper ízt, valamint a D-vitamin előnyös hatásait! Amennyiben nem jut elegendő napfényhez, mindenképp pótolja D-vitamin szükségletét ezzel a remek készítménnyel, mely a felnőttek és gyermekek körében is osztatlan sikert aratott.

  A D-vitamin (D3-vitamin) zsírban oldódik, amely napsütéssel és megfelelő étkezéssel kerül a szervezetünkbe.

  A bőrünket ért ultra-viola (UV-B) sugárzás hatására egy bonyolult, több lépésből álló folyamat során főként koleszterinből a testünk képes d-vitamint előállítani.  Ezzel kicsit kilógunk az állatvilágból, mivel a szőrös-tollas egyedek látszólag csupán étrendi forrásból képesek d-vitaminhoz jutni, lévén soha nem éri fény a bőrüket.

  Ám az emberek nagy része évente egy vagy két hetet tölt a napon, a többi idejét irodában, házakban, autóban vagy egyéb zárt helyeken tölti jellemzően felöltözve és a bőrüket alig éri napfény. Amennyiben Ön is kevés napfényhez jut, célszerű pótolni a D-vitamint.

  A mindennapi pár percnyi napozás elméletileg ellátja a szervezetet a megfelelő D-vitamin mennyiséggel. Mint már volt szó róla, sok ember (különösen télen) nem jut elégséges napfényhez, így a szervezet nem tud D-vitamint előállítani. Nyáron is szinte csak azok a szerencsések, akik a két hét szabadságukat igen jól időzítették. Ráadásul szervezet D-vitamint előállító képessége a korral csökken, éppen ezért az idősek körében gyakori a D-vitamin-hiány.

  Sokszor a fiatalok sem jutnak elegendő napfényhez, és ez által D-vitaminhoz sem. Gondoljon bele! Úgy élnek, mint a vámpírok. Hajnalig ébren vannak, majd a fél napot átalusszák. Légkondicionált autóval mennek iskolába és jönnek haza, esetleg abban várják meg, míg szüleik bevásárolnak a boltban. Napsütésben alig tartózkodnak, pedig fontos lenne! Nekik kifejezetten ajánlott a D3-vitamin rágótabletta.  Sőt igazából gyerekeknek lett kifejlesztve.

  A D-vitamin:

  • Hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulá­sához.
  • Hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához.
  • Hozzájárul az egészséges csontozat, fogazat és az egészséges izomfunkciók fenn­tartásához.
  • Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
  • Szerepet játszik a sejtosztódásban

  Ez a Vitaking D3 vitamin kapszulánként 2000 NE (50 microgramm) D-vitamint tartalmaz.

  Terméktapasztalatok:

  "Szívesen használom, nincs gyógyszer-, sem más utóíze. A D vitamin a hasznos és elégedett vagyok a termékkel. Ajánlani tudom."

  "Az egész család eszegeti gyerekek és felnőttek is szeretik. Nagyon finom."

  "A gyerekeim imádják, főleg téli időszakban rendszeresen szedik. Mindenkinek csak ajánlani tudom."

  "Nagyon finom,kellemes epres íze van,kislányom csak összerágja és lenyeli.

 • Mennyiség 210
  Forma Rágótabletta
  Méret 2000NE
  Figyelmeztetés A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet, és az egészséges életmódot.
  OGYÉI szám 14296/2014
  Napi ajánlott mennyiség 1 rágótabletta

Accessories

The following statistics are only displayed on your client account