Vita-Multi gumivitamin Nagyobb mutatása

Vita-Multi gumivitamin

Új

A Vitaking Vita-Multi egy finom, cseresznye ízesítésű gumivitamin gyerekeknek. Egy olyan vitamin terméknél, amit arra szánunk, hogy a gyerekek megegyék, nem mellékes az íz. Ennek a multivitaminnak a finom ízét ízét a cseresznye aroma adja. Ha gyermekének gumivitamint vásárol, mindig nézze meg a hatóanyag tartalmát! Ne érje be a napi ajánlott mennyiségek töredékét tartalmazó termékekkel!

Több erről

2 990 Ft‎ ÁFA-val

50 Ft‎ per gumivitamin

Mennyiségi kedvezmény

MennyiségKedvezményMegtakarítás
3 5% Akár 449 Ft‎
 • Vita-Multi - multivitamin gyerekeknek

  A legtöbb gyerek kevés gyümölcsöt és zöldséget fogyaszt, emiatt hiányt szenvedhet különféle vitaminokból és ásványi anyagokból. Pedig egészségükhöz és optimális fejlődésükhöz valamennyi vitaminból szükség van a megfelelő mennyiségre, mindennap. Ez a finom cseresznyés ízű Vita-Multi gumivitamin készítmény a legkisebbeknek készült. Megkóstoltuk, és tényleg finom.

  Gumivitamin gyerekeknek

  Látott már olyan gyereket, aki ne szerette volna a gumicukrot? Mi sem. Olyan gyereket viszont már láttunk, aki nem szereti a tablettákat. Egy gyerekeknek készült vitaminnál nem mellékes az íz és a készítmény állaga. Így született meg a Vitaking Vita-Multi gumivitamin készítmény. A gyermek, mintha gumicukrot eszegetne, mégis értékes tápanyagokat juttatott be a szervezetébe.  Speciálisan a legkisebbeknek készült multivitamin cseresznye ízesítéssel. Kellemes az íze könnyen megszeretik a kicsik, és fokozatosan hozzászoktathatóak az egészséges életmódhoz ezzel együtt erősíti az immunrendszerüket.

  Milyenek az egészséges gyerekek?

  Az egészséges gyerekek örökmozgók. Aligha van vidámabb látvány, mint a futkározástól, hancúrozástól, önfeledt játéktól kipirult és csupa kosz gyerekarc. A legbugyutább játék is hasznos, mert a felnőtt élet játékszabályaira készít fel, a sok mozgás, pedig az egészséges testi fejlődés szükséglete.

  A gyerekkor erről szól, vagy erről kellene, hogy szóljon. De mi történik, ha a város terjeszkedése elveszi a gyerekektől a mozgáshoz szükséges teret, az egészséges fejlődéshez szükséges tiszta környezetet. Mitől nő nagyra a gyerek, ha a szupermarketek kínálata már nem tartalmazza a nagyi kertjének gyümölcseiben rejlő gazdag vitamin és ásványi anyag összetételt? Akkor kell egy kis segítség!

  A legkisebbek gyakran nem kedvelik a tablettákat, mindegy, hogy gyógyszerről vagy vitaminról van szó. Ezt a jó ízű Vita-Multi gumivitamin terméket szeretni fogják.

  Minden tabletta 13-féle létfontosságú vitamint, valamint cinket, jódot és szelént tartalmaz, ami gondoskodik a kicsik szervezetének vitamin-ellátottságáról

  Ha gyermeke kedveli a gumivitaminokat, szerezze be neki a narancs ízű Vita-C gumivitamint is.
 • Mennyiség60
  Formagumivitamin
  FigyelmeztetésA felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet, és az egészséges életmódot.
  OGYÉI szám19816/2017
  Napi ajánlott mennyiség1 gumivitamin
  TudnivalókTúlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet

Accessories

The following statistics are only displayed on your client account