Ligetszépe olaj Nagyobb mutatása

Ligetszépe olaj

Új

Zsírsavösszetétele rendkívül előnyös, magas arányban tartalmaz telítetlen és többszörösen telítetlen zsírsavakat. Az amerikai indiánok ismertették meg a korai bevándorlókkal a ligetszépe erejét. A modern kutatások a magból sajtolt olaj hatásait vizsgálják, amely egy különleges gamma-linolén nevű zsírsavat tartalmaz.

Több erről

3 430 Ft‎ ÁFA-val

34 Ft‎ per kapszula

 • Ligetszépe olaj (Evening primrose) hozzájárulhat bőr egészségéhez és a hormonális egyensúly fenntartásához. Zsírsavösszetétele rendkívül előnyös, magas arányban tartalmaz telítetlen és többszörösen telítetlen zsírsavakat.

  A parlagi ligetszépe, egy kis sárga virágú növény.  A növény érett magvainak zsíros olajából nyerik a ligetszépe olajat. Gyűjtési ideje a nyári hónapokra esik. A ligetszépe olaj (Evening Primerose Oil) napjainkban a hölgyek egyik kedvenc étrend-kiegészítője.

  Miért értékes?

  A ligetszépében megtalálható hatóanyagok a linolsav-, gamma-linolénsav-, olajsav- és palmitinsav-trigliceridek.

  A ligetszépe:

  • Segíthet fenntartani a hormonális egyensúlyt
  • Biztosítja a többszörösen telítetlen zsírsavak bevitelét, amelyek támogatják a menstruációs ciklus alatt a normál közérzetet
  • Segítheti az egészséges bőr fenntartását

  Konzultáljon orvosával, ha ön terhes, szoptat, vagy vényköteles gyógyszert szed!

  A parlagi ligetszépe vagy egyszerűen ligetszépe egy kis sárga virág, a ligetszépefélék családjába tartozó, lágyszárú, évelő gyógynövény. Népies nevei: ligetéke, rapontikagyökér, csészekürt, kecsketubák. Gyakori növény. Útszéleken, ugarokon, rézsűk mentén, mindenféle talajban megél. Csaknem világszerte elterjedt. Eredeti hazája Észak-Amerika, Európába kereskedelmi hajókon szállítva jutott el. Több faja, mint kerti dísznövény, már a 17. század eleje óta megtalálható Európában, így Magyarországon is.

  Érdekesség: A ligetszépe olaj értékes összevetőinek köszönhetően alkalmas külsőleg is a bőr ápolására. Napjainkban a kozmetikai ipar egyre sűrűbben használja különböző termékekben, de kapható kifejezetten ligetszépe bőrápoló olaj is. Külsőleg bőrre kenve segíthet enyhíteni a különböző bőrproblémákat és kiválóan hidratál.

 • Mennyiség100
  FormaLágykapszula
  Méret500mg
  FigyelmeztetésA felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet, és az egészséges életmódot.
  OGYÉI szám4199/2008
  Napi ajánlott mennyiség2 gélkapszula
  TudnivalókKonzultáljon orvosával, ha ön terhes, szoptat, vagy vényköteles gyógyszert szed!

Accessories

No statistic to show