Mentőöv beteg emberek számára Nagyobb mutatása

Mentőöv

Új

Ez a könyv egy kibővített orvosi tanácsadás. „Nagyon komoly kutatómunka áll a könyv mögött, és több tízezer ember tapasztalata. Megítélésem szerint nemzeti szinten milliárdokat spórolhatnánk, ha valóban széles körben tudnánk megelőzni a betegségeket.” – nyilatkozta a szerző.

Több erről

2 850 Ft‎ ÁFA-val

 • Orvosi tanácsadás betegeknek

  A Mentőöv beteg emberek számára c. könyvben olyan orvosi információk találhatók, melyeket még így együtt sehol nem olvashattunk. Megismerhetjük a vitaminok és a gyógyszerek valódi hatásait, megtudhatjuk, hogy milyen állapotokon megy keresztül, aki megbetegszik, és azt, hogy milyen módon fedezhetjük fel még idejében, hogy betegek leszünk.

  A könyvből választ kaphat többek között a következő kérdésekre is:

  • Miért nem tudott eddig meggyógyulni?
  • Milyen jelekből tudhatjuk meg, hogy betegek leszünk?
  • Mi a betegségek közös gyökere?
  • Mi a különbség a gyógyszeres kezelés és az egészség helyreállítása között?
  • Melyek a valóban hatékony gyógymódok?
  • Mi jelenti a leggyorsabb segítséget?
  • Mit jelképez a jéghegy a gyógyulás szempontjából?
  • Ki a világ legeslegjobb gyógyítója és hol találja?

  Miről szól ez a könyv?

  "Nevezhetnénk a remény könyvének is. A megalapozott reményé. Ez fontos! Nem a vak reményé! Alapos okunk van a bizakodásra. Alapos okunk van bízni abban, hogy lehet jobb.

  Arról szól, hogy talán nem veszett el minden remény, és lehet még valamit tenni azzal kapcsolatban, ami megnehezíti az Ön életét.

  A betegséggel.

  Legyen az akár az Öné vagy egy hozzátartozójáé, vagy valakié, akit szeret, és akin segíteni szándékozik.

  Számomra nem kérdés, hogy minden okunk megvan a bizakodásra, hiszen nagyon sok esetben sikerült már jobbá tenni a fennálló helyzetet, még ha az rendkívül riasztó is volt olykor. Remélem hamarosan Ön is így érzi majd.

  A könyv egyfelől a saját személyes tapasztalataimon alapul. Orvos vagyok és olyan új utakat kerestem, amelyek a hivatalos orvosi módszerek mellett, további segítséget, lehetőséget jelenthetnek a gyógyulni kívánók vagy hozzátartozóik számára.

  A könyv másfelől tízezrek saját személyes tapasztalatain is alapul. Olyan emberekén, akik hozzám fordultak tanácsért, segítségért, majd alkalmazva az általam javasolt módszereket, figyelemre méltó eredményeket értek el egészségük megjavítása terén.

  Ezt a könyvet alapvetően gondolatébresztőnek szántam. Nem mindenható kinyilatkoztatás, nem egy csalhatatlan orvos tévedhetetlenségének dicsérete. Természetesen ad konkrét, kézzel fogható javaslatokat, eszközöket is, amelyekkel már holnap el tud indulni egészsége megjavításának útján.

  A gondolatmenetem arra épül, hogy az általam alkalmazott és javasolt módszerekkel igenis el lehetett érni kiváló eredményeket. Ezt több tízezer ember írásos beszámolója tanúsítja.

  Mindazonáltal ez a könyv nem kíván győzködni senkit, nem állítja azt, hogy ez az egyetlen járható, üdvözítő út, és különösen nem kíván senkit sem lebeszélni az eddig alkalmazott hivatalos orvosi kezelésekről. Hangsúlyozottan azt írtam, hogy azok MELLETT alkalmazandó lehetőségeket kínál fel. Nem azok helyett!

  A könyv alapvető gondolata az, hogy orvosa mindent megtett és meg is fog tenni Önért, amit a rendelkezésére álló ismeretek és eszközök birtokában megtehet.

  A könyv arról szól, amit mindezeken túl, Ön tehet saját magáért."

Accessories

No statistic to show