Gotu Kola 435mg (60) Nagyobb mutatása

Gotu Kola 435mg (60)

Új

A Gotu Kola, más néven Tigrisfű egy Srí Lankán őshonos, ayurvedikus növény. "Napi két levél hosszú ifjúkort ígér." - tartja a Srí Lankai mondás.  Segítheti a szellemi teljesítőképességet, támogatja a keringést, és segíti a jó emésztést. A növény nem tartalmaz kólát vagy koffeint, ahogy a neve sugallná, viszont hozzájárulhat, hogy frissnek érezze magát.

Több erről

2 125 Ft‎ ÁFA-val

35 Ft‎ per kapszula

 • A Gotu Kola  (Centella Asiatica), másnéven Tigrisfű, már évszázadok óta alkalmazott gyógynövény. Már az 1884-es francia gyógyszerkönyvben is említik, de Kínában már 2000 éve alkalmazzák, az indiai ayurvédikus gyógyászatban pedig 3000 éve ismerik.

  Gyógynövénynek nevezzük azokat a növényeket, amelyeknek valamely részét az emberek – a bennük lévő hatóanyagok miatt – a hagyományok vagy az irodalmi adatok alapján gyógyászati célokra használtak vagy használnak. A gyógynövények sokat segíthetnek egyes esetekben.

  A Tigrisfű egy Srí Lankán őshonos, ayurvedikus növény.  A növény furcsa levelei a legértékesebb részei.

  "Napi két levél hosszú ifjúkort ígér."

  - tartja a Srí Lankai mondás.

  A tigrisfű elnevezést a vadászok megfigyelései alapján terjedt el, észrevették ugyanis, hogy a megsebzett nagymacskák rendszeresen e növény leveleihez dörzsölték a sebeiket, és így nagyon gyorsan regenerálódtak.

  A növény nem tartalmaz kólát vagy koffeint, ahogy a neve sugallná, viszont hozzájárulhat, hogy frissnek érezze magát.

  Használata mostanában terjed Európában agyműködést serkentő hatása miatt. Az ázsiai gyógyítók ezt a tulajdonságát már kétezer éve ismerik és használják. Újabb kutatások felfedték a Gotu Kola jótékony hatását a keringési rendszerre.

  A Gotu Kola:

  • Segítheti a jó kognitív teljesítmény fenntartását (kognitív: Megismerő, a megismerésre vonatkozó; a gondolkodáson alapuló)
  • Segíthet fenntartani a vénás keringést / támogatja a perifériás keringést
  • Segítheti az emésztést, segíthet az emésztés megkönnyítésében

  A Swanson terméke kapszulánként 435 mg gotu kolát tartalmaz.

 • Mennyiség60
  FormaKapszula
  Méret435mg
  FigyelmeztetésA felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet, és az egészséges életmódot.
  OGYÉI szám20033/2018
  Napi ajánlott mennyiségNapi 1 kapszula étkezés közben vagy után

Accessories

No statistic to show