Fokhagymaolaj 500mg (250) Nagyobb mutatása

Fokhagymaolaj 500mg (250)

Új

A fokhagyma hozzájárulhat az immunrendszer normál működéséhez, segíthet fenntartani a normál koleszterinszintet, segíthet fenntartani a szív egészségét, hozzájárulhat az egészséges májműködéshez, segíthet fenntartani az erek egészségét.

Több erről

3 360 Ft‎ ÁFA-val

13 Ft‎ per kapszula

 • A fokhagyma ereje kapszulába zárva

  fokhagymát már 5000 éve rágcsálják az emberek. A világ számos helyén varázsszerként használták: az ókori népek a nyakukban viseltek egy gerezd fokhagymát amulettként, mert úgy gondolták, hogy az megvédi őket a szemmelverés és a betegségek ellen. A babonát félretéve a fokhagymaolaj egy igen értékes élelmiszer.

  A fokhagyma a “gyógy-élelmiszerek” kategóriájába sorolódott. Az ókori népek is használták és fennmaradt több olyan írás ami a gyógyhatását is megemlítette. Rövidesen az egész világon elterjedt és számos konyha nélkülözhetetlen fűszere lett évszázadokon.

  Egy gerezd fokhagyma soha nem ronthatja el egy étel ízét és nem mellesleg egészséges is. :)

  Ha nem bírja a fokhagyma ízét, alternatív megoldás a fokhagyma olaj, kapszulában

  A fokhagyma:

  • Hozzájárulhat az immunrendszer normál működéséhez
  • Segíthet fenntartani a normál koleszterinszintet
  • Segíthet fenntartani a szív egészségét
  • Hozzájárulhat az egészséges májműködéshez
  • Segíthet fenntartani az erek egészségét

  Figyelem! A legtöbb ember, külsőleg és belsőleg egyaránt jól bírja a fokhagymát. Némelyek azonban a nyers fokhagyma puszta érintésétől is kiütésesek lesznek.

  Amennyiben Multivitamint is fogyaszt, érdemes olyat választani, amiben már eleve van fokhagymaolaj. Ilyen a Vitaking Multi Senior csomag.

 • Mennyiség250
  FormaLágykapszula
  Méret500mg
  FigyelmeztetésA felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet, és az egészséges életmódot.
  OGYÉI szám4204/2008
  Napi ajánlott mennyiségNapi 1 kapszula étkezés közben vagy után

Accessories

No statistic to show