Zöld Tea kivonat Nagyobb mutatása

Zöld Tea

Új

Manapság a zöld teát rendkívül hasznos szernek tartják. Nem csak frissítő italként, hanem táplálék-kiegészítőként is egyre többen kedvelik és alkalmazzák, mivel tele van hasznos növényi vegyületekkel, és tápanyagokkal.

Több erről

3 325 Ft‎ ÁFA-val

33 Ft‎ per kapszula

 • Zöld tea (绿茶)

  A zöld tea az ivóteák egyike, frissítőként már 5000 évvel ezelőtt is iszogatták a kínaiak. Manapság a zöld teát rendkívül hasznos szernek tartják. A világon sokkal többen fogyasztanak teát, mint bármilyen más italt, persze a víz kivételével.

  Miben más a zöld tea, mint a többi?

  zöld tea igen gazdag a polifenolnak nevezett növényi vegyi anyagokban, ezek az anyagok azonban elvesznek annak az erjedési folyamatnak a során, amelyen a többi tea átmegy. A polifenolok oxidációgátlók, vagyis a tudomány mai ismeretei szerint a szervezet keresztül-kasul bebarangoló, és kíméletlenül pusztító szabad gyököket lebontó anyagok. A szabad gyökök ugyanis rendkívül instabilak, ráadásul energiáikat képesek a sejtfal zsírjaira átvinni, ezáltal megrongálni a sejtfalat és utat nyitni a betegségeknek. A korai öregedést és egyéb betegségek egész sorát szokták a szabad gyökök tevékenységével magyarázni. A zöldtea polifenoljai közül a legfontosabb az epigallokatekhin gallát, vagyis az EGCG. A kutatók kimutatták, hogy az EGCG hatásos oxidációgátló orvosság, sokkal hatásosabb, mint akár az E-, akár pedig a C-vitamin.

   
  A Swanson Green Tea készítmény 500 mg zöld tea levelet tartalmaz.
   

  Érdekesség

  A tea nevű ital a Camellia sinensis cserje forró vízbe áztatott szárított leveleiből vagy rügyeiből készülő főzet. Teának nevezzük ezen kívül a tealeveleket nem tartalmazó, szárított gyógynövények, fűszerek vagy gyümölcsök főzetét is. A köznyelvben gyakorlatilag bármilyen növényi főzetet tea névvel illetünk.

  Aktív életmódot élő felnőtteknek ajánljuk a könnyen lenyelhető gélkapszulás multivitamint ginsenggel, zöld teával és luteinnel kiegészítve.

 • Mennyiség100
  FormaKapszula
  Méret500mg
  OGYÉI szám20725/2018
  Napi ajánlott mennyiségNapi 1 kapszula étkezés közben vagy után
  TudnivalókKonzultáljon orvosával, ha ön terhes, vagy szoptat, ha vényköteles gyógyszert szed, vagy bármilyen betegsége van!

Accessories

No statistic to show