Katalógus

Most akciós

Vélemények

Vitaminok

Vitaminok A-Z-ig! A-vitamin, b-vitamin, c-vitamin, d-vitamin, e-vitamin, k-vitamin, f-vitamin, stb... Egyedi vitaminok nagy választéka felnőtteknek és gyerekeknek.

Vitaminok 47 termék a kategóriában.

Szűkebb kategóriák

 • A-vitamin

  Az A-vitamin vagy retinol egyik legfontosabb funkciója, a szem egészségének biztosítása. A szem ideghártyájában a fény érzékeléséért felelős látóbíbor képződéséhez szükséges.

 • B-vitaminok

  Mindegyik B-vitaminnak megvan a saját feladata, ám sokszor igazi „csapatként” is összefognak: biztosítják az idegrendszer, az agy, az izomzat, a bőr, a szem, a máj, a haj és a körmök egészségét, valamint elősegítik a vörösvérsejtek termelődését. Ezen kívül, hozzájárulnak a jó közérzethez.

 • C-vitamin

  C-vitaminok kedvezményes áron. Válogass a számtalan, jobbnál jobb c-vitamin termékünk közül és találd meg a kedvencedet!

 • D-vitamin

  A D-vitamin számos jótékony hatással rendelkezik: szerepet játszik csontjaink egészségének megőrzésében, serkenti az agyműködést, megóv bizonyos daganatos megbetegedések kialakulásától. Azt viszont kevesebben tudják, hogy a D-vitamin fogyókúra esetén is segítségünkre lehet.

 • K-vitaminok

  A K1-vitamin vagy másnéven fillokinon csak növényi, jellemzően sötét, zöld és leveles növényekben fordul elő. Hiányában megszűnik a véralvadás és ez okozhat komoly betegséget. Ezzel ellentétben a K2 vitamin vagy menakinonok több különböző vegyületet jelentenek, amik közül eddig egy tucatot azonosítottak és neveztek el MK4… MK13 kóddal. Közülük élettani szempontból az MK4 és az MK7 bizonyult értékesnek. Korábban az orvosi tankönyvek szerzői úgy tudták, hogy teljesen mindegy melyik formához jut hozzá egy ember, mert a szervezet képes az egyik formát a másikba és vissza alakítani, ha szükséges. Valójában ez a kijelentés nem pontos. A bélflóra baktériumai képesek a K1-vitamint K2-vé alakítani, főleg ha ez egy egészséges tehén vagy kecske bélflórája. Egy egér már kevésbé képes erre, az emberi bélflóra pedig igen szegényesen.

 • E-vitaminok

  Az E-vitamin természetben fellelhető formáját tokoferolnak  hívják. A görög ábécé első négy betűjével megkülönböztetünk alfa, béta, gamma, delta változatot, amiből az alfa változat a legelterjedtebb étrend-kiegészítőként. Az E-vitaminra szüksége van rengeteg szervünknek a megfelelő működéshez .

oldalanként
Látható: 1 - 1 Összes: 47