Egészség Patikád ingyen házhoz szállítjuk!
15.000 Ft felett
  • Nincsenek termékek a kosárban.
Keresési eredmények:

100% pénzvisszafizetési garancia

A teljes vételárat visszafizetjük 1 éven belül, ha elégedetlen vagy!

A Vitaminpatika webáruház 100% elégedettségi garanciát nyújt neked a törvényben előírt garancián felül. Egy éven belül bármikor visszafizetjük neked a megvásárolt termék teljes vételárát, amennyiben valami miatt nem vagy elégedett vele. Teljesen nyugodt lehetsz a vásárláskor, mert 365 napod van eldönteni, hogy jó üzletet ajánlottunk vagy sem.

Garantált elégedettség

A te elégedettséged garantált a vásárlástól számított egy teljes éven át, a forgalmazott termékekre teljes körű elégedettségi garanciát vállalunk ilyen feltételekkel.

Bátran megtehetjük ezt. Egyrészt minden termékünket magunk is kipróbáltunk, nap mint nap fogyasztjuk és gyermekeinknek is ezeket adjuk. Másrészt az összes termékünk rendelkezik az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) engedélyével.

A 365 napos 100%-os pénz visszatérítési garancia étrend-kiegészítő termékeinkre vonatkozik, a „Műszerek” kategóriában található termékekre (pl. víztisztító berendezések, vérnyomásmérő, vércukormérő készülék, stb.) a törvény által előírt 14 napos pénz-visszafizetési garancia érvényes.

Ha problémád merülne fel a vásárolt készülékkel, kérünk, fordulj az illetékes garancia szervízhez!

A szavatosság, elállás feltételeit elolvashatod részletesen itt…

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner