Most akciós

Új termékek

New Likopen - Swanson View larger

Likopen - Swanson

Új

A likopen a paradicsom természetes pigmentje, egy vörös színű karotinoid. Mivel vízben rosszul oldódik, ezért leginkább zsíros, olajos oldatban, paradicsomszószként fogyasztva szívódik fel. A Likopen bár nem vitamin, ám a vitaminokhoz hasonló tevékenységet folytat szervezetünkben. Főként férfiaknak ajánlott a rendszeres fogyasztása.

Több erről

5 990 Ft‎ áfával

50 Ft‎ per kapszula

 • A paradicsom legértékesebb hatóanyaga

  A karotinoidok zsíroldékony molekulák, amelyet a növények termelnek annak érdekében, hogy megvédjék magukat a szabad gyökök károsító hatásától. Ilyen zsírban oldódó vitaminszerű anyag a Likopen is.

  A természetben több mint 600 karotinoid található, ám ebből a nyugati ember konyhájában talán csak 50 szerepel és még ebből az ötvenből is csak 14 található a vérben, amely felszívódott az emésztés során. A legfőbb étkezési karotin a béta-karotin és az alfa-karotin (amelyek a sárgarépában találhatók), a lutein (a kelkáposztában, a brokkoliban és a spenótban), valamint a likopen (a paradicsomban). Fontos karotinoid meg a zeaxantin és a kriptoxantin. A táplálkozással felvett karotinoidok élettani hatásaik miatt jelentősek.

  A likopen egy vörös színű karotinoid, a paradicsom természetes pigmentje.

  Több tanulmány is javasolja a nagy mennyiségű paradicsom fogyasztást, főleg férfiaknak.

  Likopen - hogyan együk a paradicsomot?

  A főtt paradicsom sejtjeinek fala, amely a likopent tartalmazza, lebomlik a hő hatására, és sokkal könnyebbé teszi az emésztést. A nyers paradicsomot általában salátaként vagy húshoz fogyasztjuk, így az olaj vagy zsír elősegíti az emésztést. A paradicsomlevet nem főzik meg, és nem is tartalmaz hozzáadott olajat. Tehát ha a likopen miatt fogyasztja, vagy főve, vagy olajjal egye.

  Amennyiben nem fogyaszt rendszeresen paradicsomot, vagy paradicsommal készült ételeket, pótolhatja étrend-kiegészítő formában is.

  A Swanson Lycopene kapszulánként 10 mg Lycopen-t tartalmaz.

 • Mennyiség 120
  Forma Lágykapszula
  Méret 10 mg
  Figyelmeztetés A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet, és az egészséges életmódot.
  OGYÉI szám 20222/2018
  Napi ajánlott mennyiség 1 kapszula étkezés közben
  Tudnivalók Ne szedje a terméket, ha ön terhes, vagy szoptat! Konzultáljon orvosával, ha vényköteles gyógyszert szed, vagy bármilyen betegsége van!

Accessories

No statistic to show