Most akciós

Új termékek

New Fűrészpálma - Vitaking View larger

Fűrészpálma - Vitaking

Új

A Saw Palmetto - vagy más néven szabalpálma - gyümölcse régóta kedvelt és széles körben (főleg a férfiaknál) alkalmazott növényi étrend-kiegészítő.A fűrészpálma (saw palmetto) igazán hatékony segítség a férfiaknak. Ez a növény hozzájárulhat a prosztata egészségének fenntartásához.

Több erről

2 450 Ft‎ áfával

27 Ft‎ per kapszula

 • A férfiak gyógynövénye

  A fűrészpálma (Saw palmetto) egy kis méretű pálma fajta, az Egyesül Államok délkeleti területén őshonos, és könnyen felismerhető nagy, lándzsaszerű leveleiről. A növénynek sötét vörös, olíva bogyó nagyságú termései vannak, melyek gyógyhatása hosszú idők óta ismert. Az amerikai indiánok különös tisztelettel viseltettek a Saw Palmetto jótékony tulajdonságai iránt.

  A Saw Palmetto - vagy más néven szabalpálma - gyümölcsének kivonata, régóta kedvelt és széles körben (főleg a férfiaknál) alkalmazott növényi kivonat. Ezt már régóta ismeri a népi gyógyászat. Az észak-amerikai indiánok a húgyutak egészségéhez is használták.

  Idősödő férfiaknak

  Az idősödő férfiak leggyakoribb megbetegedése a prosztata megnagyobbodása. A probléma a leginkább a 40-es éveit betöltő férfiakat érinti. 60 éves korukra a férfiak mintegy 50%-ét, 85 éves korukra pedig már a férfiak közel 90%-át sújtja a prosztata megnagyobbodása, melynek elsődleges oka a dihidrotesztoszteron túlzott termelődése, mely stimulálja a prosztatasejtek növekedését.

  A Saw palmetto segíthet a prosztatával kapcsolatos problémákkal kapcsolatban.

  A Saw Palmetto, vagy fűrészpálma tápanyagokat és különböző zsírsavakat tartalmaz. Ezért ez a gyógynövény - mint zsírsav forrás - ajánlott a szaporodási funkciók fenntartásához.

  A Fűrészpálma (Saw palmetto):

  • hozzájárul a normál prosztata működéshez
  • jótékonyan befolyásolhatja a férfiak egészségét
  • segítheti a 45. életévüket betöltött férfiak normális vizelési funkciójának fenntartását

  A Vitaking Fűrészpálma termék kapszulánként 540 mg fűrészpálma gyümölcsöt tartalmaz.

 • Mennyiség 90
  Forma Kapszula
  Méret 540 mg
  Figyelmeztetés A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet, és az egészséges életmódot.
  OGYÉI szám 19252/2017
  Napi ajánlott mennyiség 1 kapszula

Accessories

No statistic to show