Most akciós

Új termékek

 • Stressz Csomag
  Stressz Csomag

  Szeretne Karácsony előtt egy új idegrendszert? Azt nem tudunk adni. Ám...

  4 720 Ft‎
 • Magnézium+B6 vitamin
  Magnézium+B6 vitamin

  Az ásványi anyagok közé tartozó magnézium számos fontos feladatot tölt...

  2 490 Ft‎
 • Cadiolic Formula
  Cadiolic Formula

  Egyes tápanyagok együtt fogyasztva sokkal hatékonyabbak, mintha csak az...

  3 990 Ft‎
 • Papaya koncentrátum
  Papaya koncentrátum

  A  papayában található enzimek hozzájárulhatnak az emésztőrendszer...

  3 450 Ft‎
 • VitaFer® Liposzómás vas
  VitaFer® Liposzómás vas

  A VitaFer liposzómás vas étrend-kiegészítő kitűnően alkalmas napi vas...

  1 790 Ft‎
 • Lutein és zeaxantin (30)
  Lutein és zeaxantin (30)

  A lutein a szemben, a retinán található sárgafoltban nagy...

  1 390 Ft‎
New Papaya koncentrátum 500 ml View larger

Papaya koncentrátum

Új

A  papayában található enzimek hozzájárulhatnak az emésztőrendszer normál működéséhez, a gyomor védelméhez, a puffadás megelőzéséhez,és segítheti a normál anyagcserét. 

More details

3 450 Ft‎ áfával

7 Ft‎ per ml

 • Fermentált Papaya koncentrátum

  Papaya koncentrátum + Noni kivonat a gyomor és belek egyensúlyáért.A  papayában található enzimek hozzájárulhatnak az emésztőrendszer normál működéséhez, a gyomor védelméhez, a puffadás megelőzéséhez,és segítheti a normál anyagcserét.

  Miért jó az erjesztett Papaya koncentrátum?

  Az erjesztés vagy idegen szóval fermentálás egy olyan kémiai folyamat, amelyben valamilyen szerves anyagot enzim hatásának teszünk ki. Az enzimek biokatalizátorok, ami azt jelenti, hogy gyorsítják a szervezetben végbemenő kémiai reakciók sebességét.

  Az erjesztésnek köszönhetően, a Saccharomyces boulardii hasznos bélbaktérium sejtek felerősíthetik a papajában található enzimek hatását.

  Az erjesztett papaya iletve a benne található hatóanyagok erősíthetik a gyomrot, javíthatják az emésztést, és növelhetik a tápanyagok felszívódását. Eredményes gyomortámogató, segíthet a bélfalak tisztulásában és támogatja a bélflórát és elősegítheti az általános jó közérzetet.

  Az erjesztett Papaya koncentrátum hatóanyagai

  • Saccharomyces boulardii
  • papain
  • chymopapain
  • lizozim
  • lipáz

  A papaya közel száz enzimet hordoz magában. Ezek közül különösen gazdag papain, chymopapain (fehérjebontó, aminosav felszabadító és emésztést elősegíthető), lizozim (antibiotikus hatás) és lipáz (zsírok bontása) enzimekben.  A papaya C-vitaminban és karotinoidokban is gazdag. Az erjesztett papayában, az erjesztés folyamatával (ami körülbelül 3 hónapig tart) termelődik a Saccharomyces boulardii nevű hasznos bélbaktérium.Ezek táplálják a bélsejteket, aminek köszönhetően további emésztőenzimek aktiválódhatnak.

  Mi a papaya?

  A  papaya vagy más néven dinnyefa egy trópusi növény.  Termése nagy, körülbelül 20-30 cm-es, érett állapotban narancssárga bogyótermés, amely 5 kg-ot is nyomhat. Lombkoronája és rajta  fürtökben csüngő termése a pálmafára emlékeztet leginkább.

  A papaya gyümölcs a dinnyére hasonlít, kérge keskeny és sima, éretlen állapotban zöld színű, érett állapotban narancsos-sárga. Az érett gyümölcs pépje lédús és puha, íze aromás és édes. A belseje tele van magokkal, melyeket zselészerű réteg védelmez.

  Használata: 15-30 ml naponta

  30 ml koncentrátum tartalmaz 25,5 ml erjesztett papaya gyümölcsitalt, és  1,5 ml Noni gyümölcsitalt.

  Mivel az erjesztett Papaya ital egy természetes készítmény, a színe és az íze is változhat az előállítások alkalmaival. Ez nem válik a termék minőségének és hatásosságának rovására.

  Mivel az erjesztett Papaya ital egy természetes készítmény, a színe és az íze is változhat az előállítások alkalmaival. Ez nem válik a termék minőségének és hatásosságának rovására.

 • Mennyiség 500
  Forma ml
No statistic to show