Katalógus

Rendelkezésre állás
Gyártó
Állapot

Most akciós

Mobiles
Egyedi vitamin

Vitaminok A-Z-ig! A-vitamin, b-vitamin, c-vitamin, d-vitamin, e-vitamin, k-vitamin, f-vitamin, stb... Egyedi vitaminok nagy választéka felnőtteknek és gyerekeknek.

Egyedi vitamin 5 termék a kategóriában.

Szűkebb kategóriák

 • A-vitamin

  Az A-vitamin vagy retinol egyik legfontosabb funkciója, a szem egészségének biztosítása. A szem ideghártyájában a fény érzékeléséért felelős látóbíbor képződéséhez szükséges.

 • B-vitamin

  Mindegyik B-vitaminnak megvan a saját feladata, ám sokszor igazi „csapatként” is összefognak: biztosítják az idegrendszer, az agy, az izomzat, a bőr, a szem, a máj, a haj és a körmök egészségét, valamint elősegítik a vörösvérsejtek termelődését. Ezen kívül, hozzájárulnak a jó közérzethez.

 • C-vitamin

  C-vitaminok kedvezményes áron. Válogass a számtalan, jobbnál jobb c-vitamin termékünk közül és találd meg a kedvencedet!

 • D-vitamin

  A D-vitamin számos jótékony hatással rendelkezik: szerepet játszik csontjaink egészségének megőrzésében, serkenti az agyműködést, megóv bizonyos daganatos megbetegedések kialakulásától. Azt viszont kevesebben tudják, hogy a D-vitamin fogyókúra esetén is segítségünkre lehet.

oldalanként
Látható: 1 - 1 Összes: 5